SMS Hari Raya Daripada YB

dalam Macam-Macam/Politik oleh

Baru-baru ni aku dapat 3 SMS ucapan Selamat Hari Raya daripada 3 YB yang amat aku kasihi dan hormati. SMS diterima daripada YB Dr. Che Rosli (PAS & PR Hulu Langat), Tan Sri Khalid Ibrahim (Kerajaan Selangor) dan Dato’ Sri Mohd Zin Mohamed (S/U Umno Selangor). Nak kata aku ni orang kenamaan tak lah tapi diorang SMS aku sebab diorang sayang dengan rakyat dan prihatin dengan rakyat. Terima kasih kepada YB berkenaan kerana sudi beri SMS ucapan Selamat Hari Raya kat saya.

At least bila dah dapat nombor telefon diorang ni senang sikit nak buat komplain secara terus dan online. Moga-moga kalau rakyat call tu harap YB dapatlah layan dan dengar rintihan rakyat. Jom baca apa SMS yang diorang kirimkan kat aku..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas