Orang Kajang Memang Terbaik!

Percutian Singapura – Penginapan Murah

dalam Percutian oleh

datingsider for skilte

man söker par i Vimmerby Semasa bercuti ke Singapura baru-baru ini aku sekeluarga memilih untuk menginap di kvinnor söker män i Elleholm Tune Hotel Danga Bay, Johor Bahru sahaja. Kenapa kami memilih Tune Hotel sebagai tempat penginapan adalah kerana sebelum ni pun kami pernah tinggal di Tune Hotel 1 Borneo Sabah. Semestinya Tune Hotel menjadi tempat penginapan pilihan kami kerana service dan kualiti hotelnya yang tak ada bandingan. Selain tu harga yang cukup murah sesuai untuk sesiapa sahaja yang berhasrat untuk bercuti ke Singapura.

kvinna söker par i Karlskrona Bagi mereka yang ingin melancong ke Singapura dan inginkan hotel budget pilihan terbaik. Aku cadangkan menginap sahaja di Tune Hotel Danga Bay. Tak jauh dari lebuh raya dan tak jauh juga untuk ke Jb Sentral. Hanya lebih kurang 10-15 minit sahaja dari Tune Hotel untuk ke jambatan yang menghubungkan Malaysia – Singapura. Disini juga terdapat parking kereta untuk para tetamu secara percuma. Parking pun banyak jadi tak perlu risau akan keselamatan kereta yang diletakkan di dalam kawasan Tune Hotel sebab ada pengawal keselamatan 24 jam yang jaga.

gratis dating thailand

Antara yang menarik di Tune Hotel Danga Bay ni ada juga kedai serbaneka 24 jam 7-Eleven. Jadi kalau terlupa nak bawa ubat gigi ke nak beli makanan ringan ke tak perlu nak pergi bandar cari.. turun je kat bawah boleh pergi 7-Eleven terus. Kat sini juga ada sediakan kaunter shuttle bus transfers ke Resorts World Sentosa & Universal Studios Singapore. Kalau beli walk-in tiket bus ke USS harganya RM30.00 dan kalau beli online terus dari Tune Hotel boleh dapat dalam RM26.00. Di Tune Hotel Danga Bay ini juga menyediakan perkhidmatan internet percuma untuk pelanggan di lobby. Kalau nak internet wifi dalam bilik boleh beli dengan harga yang cukup murah.

Aku suka tinggal kat sini sebab bilik dia luas sikit dan ada tingkap. Kalau nak cakap pasal kebersihan tu Tune Hotel memang hotel yang bersih dan selesa. Mereka juga dah dapat pengiktirafan dari Tripadvisor dan memenangi Certificate of Excellence pada tahun 2012. Customer Service kaunter dia memang baik dan peramah, banyak juga yang mereka tolong kita orang sebab kita orang pergi bawa Alia yang masih baby lagi.

Kalau pasal nak cari makan tu memang senang kat sini. Kiri kanan depan belakang ada kedai makan dari ala masakan melayu, ikan bakar, masakan western dan sebagainya ada di sekeliling Tune Hotel Danga Bay. Jadi memang aku cadang kat semua orang kalau nak bercuti ke Singapura korang tinggal je kat sini tak jauh dan murah.

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas