33 Foto – We The Kings & We Are The In Crowd

dalam Konsert oleh

Khas untuk pembaca blog Mohdzaid.com yang juga peminat We The Kings & We Are The In Crowd. Nah ada 33 keping gambar diorang yang terbaru diambil petang tadi di DoubleTree Hilton Kuala Lumpur untuk tontonan semua. Amacam Juliet-Juliet semua.. mesti korang jeleskan? haha jangan jeles-jeles.. korang layan je lah gambar diorang ni ye.. πŸ™‚ apa-apa pun diorang ni memang peramah dan perangai giler-giler.. best layan..

 

 

 

 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

K-POP Dream Concert

μ•ˆλ…•ν•˜μ„Έμš”. NUFFNANG λ§λ ˆμ΄μ‹œμ•„ λ‚΄ K-POP λ“œλ¦Ό μ½˜μ„œνŠΈ 이뀄 κ²νŒ… 덕뢄에 -(Hello. Thanks
Kembali Ke Atas