Sudah Dapat Tilam & Dapur 1 Malaysia

dalam Macam-Macam oleh

Seperti yang dijanjikan oleh PM @NajibRazak baru-baru ini dalam program penyampaian bantuan banjir daerah Hulu Langat. Hari ini kami menerima sumbangan 2 buah tilam saiz queen dan satu set dapur masak. Sumbangan ini ikhlas daripada Kelab Putera 1 Malaysia. Terima kasih banyak-banyaklah kepada Perdana Menteri Malaysia sebab prihatin dengan masalah yang dihadapi rakyat. Hidup 1 Malaysia, Hidup PM hehe..

So lepas ni barulah senang hati dan tidur nyenyak atas tilam empuk 1 Malaysia ni. Kalau tak sebelum ni tidur atas tikar je kami anak beranak. Sampai sakit-sakit badan dibuatnya tidur atas lantas. Bila bangun pagi mulalah lenguh sana lenguh sini. Tapi rasanya lepas dapat bantuan tilam ni Insyaallah tidur pun selesa sikit.

 

Lori Polis tiba-tiba muncul depan rumah aku petang tadi.. ingatkan apa hal rupanya diorang hantar tilam sampai depan rumah. Setiap rumah yang banjir menerima sumbangan RM1000, 2 buah tilam dan satu dapur masak. Syukurlah ada yang membantu. Sumbangan ni dari pelbagai pihak termasuk daripada Kelab Putera 1 Malaysia

Dapur masak berjenama Pentec (Life’s So Easy) so lepas ni dah boleh memasak kat rumah balik.. tak larat nak beli bungkus tiap-tiap hari..

Dua buah tilam bersaiz queen untuk setiap rumah. Terbaeeekkk..!!

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas