Dinner Pizza Hut Dengan Officemate

dalam Macam-Macam oleh

Dok belek-belek baca Facebook petang tadi terbaca ramai yang post status pasal 1st Anniversary PHD (Pizza Hut Delivery). Dengan setiap pembelian 2 regular atau 2 large pizza boleh beli satu lagi pizza dengan harga RM1.00 je. Kita orang pun apa lagi dok bincang ramai-ramai tong-tong beli dan makan ramai-ramai. Huhu kira murah jugalah kalau tong-tong, 3 biji pizza ni seorang cuma bayar RM6.20 je. Makan sampai kenyang.. huhu memang seronok bila dapat makan sama-sama kawan office. Sebab kita orang ni susah nak keluar sekali ramai-ramai sebab kerja shift ni kena makan ikut giliran.

 

Kenyang tahap gaban dah ni.. sekarang ada 2-3 keping lebih.. siapa nak?

Yaya Wink Wink dan Alice – Jemput makan meh..

Ada belon.. ntah sapa punya tah aku jumpa dalam ofis.. pinjam jap ye nak ambik gambar.. ngeee

Inilah dia budak-budak ofis yang terlibat… aku sorang je bunga yang kembang.. hahahah..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

  1. Hazman > jom la try bro.. saya pun lama tak makan pizza hut sekali sekala dapat makan best gak.. tu pun share dengan kawan2.. makan ramai2 lagi bestkan bro..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas