Orang Kajang Memang Terbaik!

[TUTUP] Kontest MohdZaid.com : Saya Nak Menang Hadiah

dalam Blog oleh

 

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia kepada semua pembaca blog Mohdzaid.com, hari ni aku teruja sangat sebab nak melancarkan satu peraduan kecil-kecilan khas untuk semua pembaca blog Mohdzaid.com, Alhamdulillah ada beberapa penaja yang sudi memberikan sumbangan hadiah kepada para pemenang setakat ini. Cara penyertaan amat mudah sekali peserta perlulah menulis blog tentang kenapa anda inginkan hadiah-hadiah yang ditawarkan. Maklumat peraduan boleh semak dibawah. Kepada rakan-rakan blogger amatlah dialu-alukan untuk mengambil bahagian ye, mana tahu rezeki anda boleh menang duit dan pelbagai hadiah yang ditawarkan.

 

SEMOGA BERJAYA 🙂

 

kvinde søger kvinde I Hillerød  Hadiah Utama  dating på nätet gratis x 1 pemenang :

– Wang Tunai RM200 sumbangan dari DenaiHati.com

– Voucher KFC RM10 sumbangan Mohdzaid.com

kvinna söker kvinna i Sundbyberg Hadiah Tempat Pertama  weirdest dating sites x 1 pemenang :

– Hosting EBiz Beginner sumbangan Exabytes Malaysia  top 10 dating sider

– Domain (.com/.net/.org) sumbangan Mohdzaid.com

Hadiah Tempat Kedua x 1 pemenang :

– Hosting EBiz Beginner sumbangan Exabytes Malaysia 

– Voucher KFC RM10 sumbangan Mohdzaid.com

Hadiah Tempat Ketiga x 2 pemenang :

– Kemeja-T eksklusif dan hamper berupa cakera padat artis sumbangan Universal Music Malaysia

Hadiah Sagu Hati x 10 pemenang :

– Sekeping cakera padat terbaru terbitan Universal Music Malaysia

Cara Menyertai Peraduan :-

1. Peserta perlu menulis blog dengan tajuk “Kontest : Saya Nak Menang Hadiah” dan ceritakan kenapa anda ingin memenangi hadiah yang ditawarkan penaja. Blog dengan olahan yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang peraduan.

2. Peserta perlulah (WAJIB) meletakkan link  penaja didalam blog penyertaan anda. Penaja yang mengambil bahagian adalah : http://www.mohdzaid.com , http://www.denaihati.com , http://www.exabytes.com.my dan http://www.facebook.com/universalmalaysiadomestic

3. Like FB DENAIHATInetwork , MohdZaidcom , UniversalMalaysiaDomestic dan Exabytes Network

4. Peserta perlulah meletakkan banner peraduan di blog penyertaan sehingga tarikh tamat peraduan :

Lampirkan Banner ini serta link http://wp.me/p1qtOK-3vV pada blog anda

5. Setelah selesai membuat entry di blog penyertaan, peserta perlulah meninggalkan URL dibahagian komen page ini.

6. Sila like FANPAGE MOHDZAID.COM untuk Maklumat Terkini peraduan.

7. BONUS : Tweet link http://wp.me/p1qtOK-3vV dengan hashtag #SayaNakMenang. Setiap tweet akan menerima 1 point dan markah ini akan ditambah dengan markah yang diberikan oleh juri profesional. Maksima 20 tweet bersamaan 20 point (20%).

 

Terma & Syarat Peraduan :-

1. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang mempunyai web/blog

2. Peserta perlu menulis blog dengan tajuk yang diberikan “Kontest : Saya Nak Menang Hadiah

3. Penyertaan dari ahli keluarga Mohdzaid.com serta ahli pekerja dari penaja yang terlibat tidak diterima

4. Pemenang akan dipilih berdasarkan entry yang paling kreatif dan menarik

5. Keputusan juri adalah muktamad. Sebarang tuntutan lain tidak akan dilayan

6. Keputusan pemenang akan diumumkan di laman Mohdzaid.com dan Fanpage

7. Markah bonus akan diberikan sebanyak 20% melalui tweet #SayaNakMenang dan 80% dari juri profesional

8. Peserta WAJIB meletakkan link PENAJA dan Like Fanpage Penaja sebagai tanda sokongan.

9. Mohdzaid.com serta penaja berhak menukar hadiah serta Terma & Syarat.

10. Setiap peserta hanya boleh memenangi 1 hadiah untuk peraduan ini.

11. Dengan menyertai peraduan ini, peserta dianggap telah membaca dan bersetuju dengan Terma & Syarat Peraduan ini.

12. Penyertaan akan dianggap BATAL sekiranya tidak memenuhi kriteria yang ditetapkan.

13. Tarikh peraduan bermula 12-Sep-2011  hingga 18-Okt-2011 (12PM)

 

 

KEMASKINI PENYERTAAN YANG TELAH DITERIMA SETAKAT INI :

http://fruitheart.blogspot.com/2011/09/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://jmr23.com/kontest-saya-nak-menang-hadiah/

http://www.tetikusrusak.net/kontest-saya-nak-menang-hadiah/

http://www.linazlina.com/2011/09/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

 http://asrulhoesein.blogspot.com/2011/09/kontest-mohdzaidcom-saya-nak-menang.html

http://24-7nay.blogspot.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://duniacontestku.blogspot.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://www.ceritadqimie.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://www.alamhati.com/blog/2011/kontest-saya-nak-menang-hadiah/

http://blogsumpah.blogspot.com/2011/10/contest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://bhsabah.com/sabahan/%E2%80%9C/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadia.html%E2%80%9D

http://syaisya.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://www.hilalazmi.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://sensasi2020.blogspot.com/2011/10/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

http://fiehadi.blogspot.com/2011/09/kontest-saya-nak-menang-hadiah.html

 

 

 

Pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat ni… sesiapa yang dah join tapi tak ada link kat atas ni sila letak link anda sebelum 23 oktober ye..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

82 Comments

  1. salam zaid, dah join. tapi kan, tak reti nak letak banner tu kat blog. bile copy picture die tak gerak. hmm.. boleh bg tahu caner nak buat tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Jejak Stormtroopers

#Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak
Kembali Ke Atas