Orang Kajang Memang Terbaik!

SAH! – iPad 2 Sudah Dijual Di Malaysia! (Harga Rasmi)

dalam Macam-Macam oleh

page de rencontre gratuit

 

Desas-desus yang mengatakan iPad 2 akan berada dipasaran Malaysia 29-April-2011 ini telah menjadi kenyataan dan hari ini korang dah boleh dapatkan iPad 2 yang dinanti-nantikan itu di kedai το μεγαλυτερο πεουσ Machines berdekatan. Tadi masa lepas tengok wayang kat KLCC aku singgah jap Machines dan tengok staff diorang tengah kemas-kemas something, huh suspend kan diorang ni, tapi apa-apa pun aku memang tak sabar nak tunggu esok launching iPad 2 di Malaysia.

Kalau korang masuk laman Apple Store Malaysia juga korang dah boleh beli iPad 2 secara online kat sini. Harganya seperti yang aku ramalkan dulu.. http://www.mohdzaid.com/2011/03/05/murah-murah-ipad-dan-ipad-2-harga-malaysia.html dan tak lari bezanya. Ini adalah harga SAH dan RASMI yang dijual untuk pasaran Malaysia.. so korang janganlah beli kat mana-mana kedai lain ye sebab beli terus secara online atau pergi chat incontri 5 Machines berdekatan di  KLCC, Bukit Tinggi , Lot 10 dan JB City Square lagi murah..

iPad with Wi-FiConnects to the Internet via Wi-Fi.

16 GB1 RM 1,499.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

32 GB1 RM 1,799.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

64 GB1 RM 2,099.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

iPad with Wi-Fi + 3G Connects to the Internet via Wi-Fi and over 3G cellular networks while you’re on the go.

16 GB1 RM 1,899.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

32 GB1 RM 2,199.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

64 GB1 RM 2,499.00

  • Black / White
  • Ships: 1-2 weeks

 

 

 

ihhsssshhhh bestnyakan kalau aku banyak duit.. boleh beli satu.. tapi aku tak mampu la sekarang nak beli.. huhu just share je kat korang, mana tahu lepas ni duit Nuffnang aku dah bertimbun-timbun aku nak cashout beli 5 terus ipad 2 ni.. ada korang pedulik hahaha… 🙂 apa-apa pun selamat bermain dengan ipad2 kawan-kawan.. sesiapa yang dah gi beli korang ceritalah pengalaman ye atau buat review ke ye.. 🙂

 

Beratur jangan tak beratur… inilah papan tanda dan maklumat tentang ipad 2 di tecnicas para alargar el pene Machines KLCC pastinya ramai peminat ipad akan berkampung disini pagi nanti untuk dapatkan ipad 2 pilihan mereka. donna cerca uomo Veneto Machines i nak satu ipad 2 boleh?..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

12 Comments

  1. Kalau ikutkan harga iPad2 di atas tu, confirm tidak termasuk warranty.
    Saya sedang jual iPad2, 16GB, Wi-Fi, 3G pada harga RM1,900.00 siap dengan aksesori asas.
    Warranty dijamin 1 tahun (selepas diaktifkan) di mana-mana Pusat Servis Apple.
    Kalau anda berminat, contact saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas