Super Junior Super Show 3 – Harga Tiket & Tempat Duduk

dalam Konsert oleh

donna cerca uomo Liguria

donna cerca uomo Campania Ye ye… Super Junior nak datang Malaysia.. Ye ye… haha aku ni nama je peminat Super Junior tapi konsert dia kat Malaysia aku tak pernah pergi pun.. bukan tak ada niat nak pergi tapi harga tiketnya mahal dan aku tak mampu nak pergi melainkan kalau aku dapat media pass haha.. Harap-harap pihak penganjur lepas baca entry aku ni boleh la contact aku ye kalau nak bagi ticket free πŸ™‚

uomo cerca donna Piemonte Ok aku hanya nak bagi tahu yang aku baru dapat info pasal harga tiket Super Junior Super Show 3 Live In Malaysia ni.. aku tau la aku lambat dapat info tapi aku nak share kat korang yang masih tak tahu harga tiket konsert SJ ni nanti.. Tiket boleh dibeli bermula 19-Feb-2011 di Sungei Wang Plaza, 6th floor T-Hop area dari jam 10 pagi hingga 10 malam, dan pembelian secara online akan bermula pada 20 Feb hingga 19 Mac 2011 di www.airasiaredtix.com

donna cerca uomo Giugliano in Campania Super Show 3 –  (Malaysia)

Tarikh : Sabtu, 19 March 2011

Masa : 6 petang

Tempat : Stadium Putra Bukit Jalil

uomo cerca donna Emilia-Romagna Harga Tiket Seperti Berikut:

β€’ Rock Pitt RM 486

β€’ Terrace Seats RM 486

β€’ Balcony Seats RM 376

β€’ Partial Restricted View RM 226

Sumber : http://www.facebook.com/runningintothesun

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

6 Comments

  1. Please help me. Do I still can buy for ticket SSS3 “L19” please confirm πŸ™‚ πŸ™‚

  2. Sorry for double post πŸ™‚ I’m from jakarta,Indonesia you can email me or sms +6281398442171.Please

  3. I have checked your website and i’ve found some duplicate content,
    that’s why you don’t rank high in google’s search results, but there is a tool
    that can help you to create 100% unique articles, search for; Best article
    rewritwer Ercannou’s essential tools

  4. I often visit your page and have noticed that you don’t
    update it often. More frequent updates will
    give your page higher rank & authority in google. I know that writing posts takes a lot of time, but you can always help yourself with miftolo’s tools which will shorten the time of creating an article to a few seconds.

  5. I have noticed you don’t monetize your blog,
    don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month.
    You can use the best adsense alternative for any type
    of website (they approve all websites), for more details simply search
    in gooogle: boorfe’s tips monetize your website

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

K-POP Dream Concert

μ•ˆλ…•ν•˜μ„Έμš”. NUFFNANG λ§λ ˆμ΄μ‹œμ•„ λ‚΄ K-POP λ“œλ¦Ό μ½˜μ„œνŠΈ 이뀄 κ²νŒ… 덕뢄에 -(Hello. Thanks
Kembali Ke Atas