Yearly archive

2011

Placeholder
Diriku

Selamat Tahun Baru 2012

  Alhamdulillah syukur dapat menulis blog lagi hari ni.. dan secara rasminya ini adalah post terakhir aku untuk tahun 2011 dan Insyaallah tahun depan aku akan terus rajin menulis blog macam tahun-tahun sebelumnya. Esok kita dah melangkah ke tahun 2012 pula so apa azam tahun baru korang yek? ermmm aku dah malas nak berazam tahun… Baca Lagi

Placeholder
Iklan

DiGi iPhone 4SURE I DO 1ST

      Dapatkan iPhone 4s di DiGi.com.my dengan harga yang sangat murah bersama plan-plan DiGi yang hebat. Cerita diatas adalah rekaan semata-mata. Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang sudah tiada. Cerita diatas adalah untuk saya melayakkan diri dan menyertai pertandingan  DiGi iPhone 4Showdown! Baca Lagi

Placeholder
Iklan

DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE

Dapatkan iPhone 4s di DiGi.com.my dengan harga yang sangat murah bersama plan-plan DiGi yang hebat. Cerita diatas adalah rekaan semata-mata. Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang sudah tiada. Cerita diatas adalah untuk saya melayakkan diri dan menyertai pertandingan  DiGi iPhone 4Showdown! Baca Lagi

Placeholder
Iklan

DiGi iPhone 4SURE 4 ME

Dapatkan iPhone 4s di DiGi.com.my dengan harga yang sangat murah bersama plan-plan DiGi yang hebat. Cerita diatas adalah rekaan semata-mata. Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang sudah tiada. Cerita diatas adalah untuk saya melayakkan diri dan menyertai pertandingan  DiGi iPhone 4Showdown! Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Hari Yang Malang Menjadi Hari Yang Best

  Aku tak tahu kenapa sejak dua menjak ni hari-hari aku bagaikan ada sesuatu yang tak kena je. Buat apa pun salah tak buat pun salah. Nak kata malang tu sebenarnya agak kasar juga bahasanya tapi nak kata tak malang pun tak juga. Bagi pekerja macam aku ni hujung-hujung bulan poket pun kering kontang. Adalah… Baca Lagi

1 2 3 65
Kembali Ke Atas