Orang Kajang Memang Terbaik!

Diseksa, Dipukul, Dibakar Sehingga Mati (VIDEO)

dalam OMG oleh

site internet rencontre gratuit Apalah yang nak jadi dengan dunia ni kan, macam-macam hal yang berlaku. Kat suratkhabar macam-macam berita yang keluar dengan kekejaman yang tak pernah abis sampai kiamat ni. Apalah manusia yang tak punya akal fikiran sanggup bakar, siat, pukul, seksa sesama manusia sehingga begini rupa. Baru-baru ni pun kita dikejutkan dengan berita gempar Sosilawati Dibunuh Mayatnya Bersama Tiga Yang Lain Dibakar? , bengang betul aku dengan haiwan yang bertopengkan manusia yang tidak ada perasaan sanggup berbuat sedemikian rupa kepada mangsa. Semoga Allah mencucuri rahmat kepada semua mangsa dan sekalung ucapan takziah kepada mangsa.

cougars dating free Baru-baru ni aku ada tengok video yang ngeri ni kat dalam Facebook. Ngeri gila sampai aku sendiri tak berani nak tengok. Video ni tak tahu lah dari negara mana, tapi kat dalam video ni mungkin diorang ada buat kesalahan kot tu yang diorang bakar dan pukul mangsa sehingga mati.. korang berani tak nak tengok?.. kalau berani tengok lah video kat bawah ni..

local chat rooms

incontri donne pordenone

mann søker mann i Rogaland

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

4 Comments

  1. ade satu tempat, kalau dorang salah ke ape, mmg gitu la hukuman die. kanibal masih ada lagi disetengah-setengah tmpt. dorang ni mmg takde belas kasihan langsung. ada tgk video yg dorang potong badan2 hidup2? jantung bergerak lagi. orang boleh cakap2 lagi.

    kat malaysia ok lagi beb, bunuh dulu takde nyawa baru bakar. yang ni, pukul dan bakar hidup2.. dalam api tu dah macam david copperfield pon ada.

    tp tgk kat dalam video tu, dorang dah redha je tu. kene api pon dah mcm kene air je. tak rase ape dah.

  2. tgk sampai habis video tu… diaorg dibakar dengan api sikit2… memang seksa nak mati… nauzubillah… mohon dijauhkan… moga kita meninggal dalam keadaan tenang dan aman…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Koleksi Mutiara Kata

Sehari baca satu mutiara kata.. ye sebenarnya mutiara kata ni boleh buat
Kembali Ke Atas