Orang Kajang Memang Terbaik!

Nuffnang Buffered Earnings – RM7000 Lagi Bulan Ini

dalam Macam-Macam oleh

voglio chattare

glijmiddel Wahhh ni nak bagi tahu.. gempak kan aku dapat buffered earning Nuffnang sebanyak RM7000.00 semalam, haaaa ada sesiapa jealous-melous?.. mesti ramai yang cemburu-burukan.. alahai kengkawan janganlah cemburu tak tentu pasal dengan aku, rezeki masing-masing, hari ni hari aku esok hari korang pulak, bak kata orang cemburu tu tandanya sayang tul tak?.. oklah sebenarnya aku saja je gimik kat korang bulan-bulan puasa ni, kasi hit sikit blog aku bulan ni hehehee.. mana ada aku dapat buffered earning sampai RM7000.00, sebenarnya semalam aku bermimpi aku dapat RM7000.00 dari buffered Nuffnang… sampai terbawak-bawak pula ke alam realiti. Sebenarnya bulan ni aku dapat 7 buffered earning bukan RM7000.00 tau..  Alhamdulillah rezeki hari raya lagi, lepas je aku cashout semua duit Nuffnang hari tu, aku dapat lagi 7 buffered earning untuk bulan ni termasuk 1 advertorial yang masih belum di cashout. Rezeki tuhan bagi siapa yang tak nak, boleh lah simpan untuk backup duit gaji aku yang selalu tak cukup tuh. Terima kasih la Nuffnang yang sentiasa menjaga kebajikan para bloggernya. I love U Nuffnang!!

kisajak plasztika árak

kako povećati grudi u pubertetu Ini adalah antara buffered earnings yang aku dapat untuk bulan ni dan ada satu advertorial yang masih belum cashout.. jumlahnya sangat-sangat memberangsangkan. Semua ni kerana korang gak yang selalu datang ke blog aku ni.. Terima kasihlah pada korang dan Nuffnang ye yang sentiasa percayakan kat aku selama ni. Alhamdulillah rezeki tuhan, insyaalah kalau ada lebih aku buat open house raya nanti datang la rumah ye hehehe kalau ada lebih lah.. kalau aku senyap je tu maknanya tak ada lebih la tuh hehe..

të zgjerimit të penisit Oh ye korang perasan tak yang website Nuffnang dah bertukar wajah semperna sambutan hari raya ni.. hijau daun gituhh.. cantiklah siapa yang reka theme ni yek?.. bolehlah tolong reka theme untuk blog aku ni boleh tak?.. hehehe

Ok aku bercadang nak cashout duit Nuffnag ni pada hujung bulan November, nanti aku akan buat satu contest untuk korang.. jadi tunggu ye.. Untuk contest Mohdzaid.com – Vlog1 aku sudah pun tamat.. aku tengah cari 3 pemenang terbaik untuk merangkul topup RM10x3 orang .. nanti aku akan emailkan siapa pemenangnya.. 🙂 so apa lagi tunggu yek aku nak buat contest lain lepas ni.. tapi kene tunggu duit Cashout Nuffnang yang ni dapat dulu.. 

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

65 Comments

  1. ingatkan betul tadi. tak per mana tau impian menjadi kenyataan.

    Zaid akak ambil N3 pasal fuck malaysia tu yer..akak dah link..tq very much

  2. pantang dengar ade orang dapat BE je mesti nak menyebok gak nak tahu.haha
    papepun, tahniah bro. teringin gak merase dapat BE ni. huk

  3. I just hate misleading tittle. Can your blog entry entittled “Saya mimpi untung RM 7000” instead of “Nuffnang buffered earning- RM 7000 bulan ini lagi”. SO MISLEADING!!

    Maybe you’re famous and you’re being featured, but I just don’t like your way of blogging.

  4. Wah kalau betul2 dapat RM7000 tu memang dream come true 🙂 at least dah earn byk dengan nuffnang, ida baru nk berjinak2 chaiyokkk

  5. Hmmm….jelousnya….nanti I pun nak lawan you gak…tapi…I ni…baru nak cuba-cuba dan baru joint nuffnang…juniorlah katakan….tapi orangnya orang lama…heee..

  6. Salam kak ina, hehe saja je gimik sorry lah kalau zaid lebih-lebih… ok je kak copy lah entry fuck Malaysia tuh.. 🙂

  7. ibu_batrisya, kenduri.. ala berapa ringgit je.. tak cukup nak buat kenduri.. belanja teh tarik boleh lah.. 🙂

  8. Wah, hebatnya…terima kasih di atas posting anda. Saya dapat idea untuk buat contetst melalui blog saya. Senang saja yer nak bagi rating naik. 🙂

  9. Salam bro.. 1st time Jai singgah cni nak cari ilmu.. harap dpt halalkan ye..Apa rahsia nak dpt BE? Jai punya ada 1, itupun dah x gerak2..he3.. Dekat sebulan mcm tu je..ngeee..

  10. rahsia tu zaid pun tak tahu apa rahsianya tapi saya selalu update blog. kalau nak BE kena rajin update blog kalau boleh satu hari 1 blog post.. 30 hari bersamaan 30 post dah.. so biar banyak post dan banyak maklumat dalam blog.. senang google nak indexkan blog deCrewz tu.. kemudian target berapa orang nak masuk blog awak tu.. macam saya, target 1000 orang sehari. so nak panggil org masuk blog tak susah. gunakan twitter dan facebook atau mana2 social media lain.

    insyaalah kalau orang dah ramai masuk blog, BE pun akan naik dengan cepat.. maaf klau saya salah.. saya menulis mengikut dari pengalaman 🙂

  11. […] your site would be helpful. There was a blogger online, who wrote a blog post with the title “Nuffnang Buffered Earnings – RM7000 Lagi Bulan Ini“ only to explain within the post that he was merely dreaming of getting Rm7000/month. This […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas