Astro Ria – Cinta Kirana EP05 – EP06 (Video)

dalam Macam-Macam oleh

uomo cerca donna Civitavecchia Okey dah ada kawan kita yang tolong uploadkan kat Youtube.. aku hanya letak episod 05-06 je… yang lain korang boleh tengok sendiri kat channel youtube sweetmerlina2010 ye… hoho korang puji-puji la dia sikit supaya dia rajin upload cerita ni sampai habis episod nanti.. okey kalau ada yang malas nak tengok video korang boleh baca sinopsis cerita Cinta Kirana ni di sini.. Sinopsis – Cinta Kirana (EP01-EP93)

coppia cerca donna Torino

donna cerca uomo Reggio nellEmilia EPISOD 05 – CINTA KIRANA

uomo cerca donna Vigevano

donna cerca uomo SantElena

EPISOD 06- CINTA KIRANA

Kredit kepada : http://www.youtube.com/user/sweetmerlina2010

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

12 Comments

  1. randy pangalila ensem. Aku ingin sangat berjumpa dengan dia..hehehehhhhhhhhhhhhh………..

  2. GALANG hensem banget..aq pingin ketemunya…hheeheee..c kirana jga cantik..kaya bidadari d siang hari..ehehheeee

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas