Jumpa Di Asian Bloggers and Social Media Conference 2010

dalam Macam-Macam oleh

uomo cerca donna Afragola Kawan-kawan semua, dah dengar tentang Asian Bloggers and Social Media Conference 2010?.. ya pada 28 dan 29 Julai ni akan berlangsungnya event Asian Bloggers and Social Media Conference 2010 di Berjaya Times Square, Kuala Lumpur. Aku juga akan menyertai event ini sebab aku rasa ianya sangat bagus selain dapat mempelajari dan mengutip ilmu dari blogger-blogger terkemuka Malaysia dan luar negara kat sana nanti.

uomo cerca donna Ancona

uomo cerca uomo Livorno Lazimnya kita tahu kegunaan Facebook, Twitter, Friendster, Myspace dan sebagainya dapat menjadi hiburan dan dapat mencari kenalan diserata dunia. Tapi tahukah kita yang Social Media ini dapat membantu kita dalam aspek mempromosi, menyebarkan maklumat dalam bidang perniagaan?.. bagi blogger pula ianya dapat menjadi medium untuk menarik lebih ramai pengunjung ke blog kita. Bagaimana Social Media dapat membantu para blogger dan ahli Corporate untuk memajukan blog dan business mereka? Apakah yang menjadi tarikan orang ramai tentang Social Media masakini?..

donna cerca donna Milano Haaaa itulah yang aku nak tahu..! di Asian Bloggers dan Social Media Conference ini membariskan ramai ahli panel yang telah berjaya dalam bidang yang mereka ceburi dengan penangan Social Media.. antara ahli panel yang terlibat adalah..

uomo cerca trans Perugia

Klik gambar untuk besarkan..

Rasanya tak rugi untuk kita sebagai blogger menghadiri program macam ni kan, selain dapat mempelajari dan menambah ilmu kita boleh korek sikit rahsia mereka yang berjaya tu. Bukan kita nak jadi seperti mereka tetapi kita nak berjaya seperti mereka tak gitu.?.. huhu kalau ada sesiapa yang berminat untuk join event ni boleh masuk http://www.myevents-intl.com/asianbloggers/index.html dan banyak lagi info disana.

Download Itinerary Asian Bloggers and Social Media Conference 2010 : Disini

Asian Bloggers and Social Media Conference 2010

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas