Orang Kajang Memang Terbaik!

Photoshoot @ MSD Motorsport Division – Bandar Sunway

dalam Macam-Macam oleh

Semalam aku dan kawan-kawan dapat jemputan dari free flirting website @Blupblupmy sebab ada satu event photoshoot bersama kereta-kereta yang mahal-mahal antaranya BMW, Porsche, Audi dan banyak lagi. Kalau korang nak repair kereta korang atau nak beli kereta memahal tu bolehlah singgah ke  Motorsport Division Sdn Bhd yang terletak di Bandar Sunway, alamatnya ada dibawah ni..

seniordate 50

man söker par i Härnösand farmers dating sites Motorsport Division Sdn Bhd
No.38, Jalan PJS 11/7,
46150, Bandar Sunway,
Selangor Darul Ehsan.
Tel : 603-56358860
Fax : 603-56378860

Website : http://www.motorsportdivision.com/

Terima kasih kepada ryska dejtingsajter @Blupblupmy sebab bawa kali untuk merasai pengalaman bersama kereta-kereta mahal macam ni, nak beli tak mampu… dapat ambil gambar pun jadi lah hehe..

Antara accessories dan barangan yang dijual di Motorsport Division Sdn Bhd , semuanya original tau.. tak ada yang tiruan.

Kereta-kereta yang dipamerkan di Motorsport Division Sdn Bhd ni.. kalau ada yang berkenan bolehlah hubungi mereka ye..

Dan ini adalah group photo yang aku cilok dari blog feeq hehehee feeq aku curi dari blog hang ye.. hihihi… kredit kepada feeqsays.com

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

8 Comments

  1. tak lah nurul.. diorang kasi tengok dan pegang jew.. gile kau kang aku bawak kete diorang masuk longkang, tak pepasal nak kene ganti hehehe

  2. ohh ye ke jumpa dia ari tu.. ari tu aku ngan dia ada event Blup² kat Sunway.. lepas tu dia gi S.Pyramid.. aku tak join sebab malas hehehe.. wah ko ada tix VIP ngan Xzone ye.. nanti boleh la jumpa yek.. teringin berkenalan dengan blogger popular nih..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas