CONGRATULATIONS – MTV Worldstage 2010 XZone Pass

dalam Konsert oleh

Tahniah kepada aku dan Alice sebab berjaya menang 2 tiket untuk menyaksikan MTV World Stage Live In Malaysia 2010 yang bakal berlangsung di Sunway Lagoon Resort Surf Beach pada 31 Julai 2010 ni.. Tak sangka pulak boleh menang tiket X-Zone ni, sebab tiket ni limited..kalau korang nak tahu dan nak dapatkan tiket yang tidak dijual dimana-mana kedai ni boleh baca entry ni selanjutnya.. πŸ™‚

Yang bestnya konsert ni nanti dibarisi oleh artis-artis terkenal dunia dan tanahair iaitu Katy Perry, Tokio Hotel, Wonder Girls dan Bunkface, semuanya hot-hot kan…?.. korang nak menang tiket?.. masih ada caranya lagi.. SMS MTV dan hantarkan ke 28881, tunggu pengesahan SMS, dah dapat pengesahan SMS hanya topup RM50 atau lebih untuk dapatkan mobile voucher. Dan terakhir tunjuk mobile voucher dikaunter Ticket Hotline (Taman Tun Dr. Ismail) untuk membuat penebusan 2 tiket. Kalau korang bukan ahli X-Pax jangan risau cuma beli starter pac Celcom Xpax dan topup RM50 untuk dapatkan 2 tiket ke MTV Worldstage.

Huhu bukan tu je diorang masih buka lagi permohonan untuk dapatkan tiket x-Zone. Kenapa korang perlu rebut tiket X-Zone?.. sebab dapat tengok kat depan stage.. lihat gambar kat atas tu… nak tahu macam mana caranya untuk dapatkan 1 tiket XZone ni?.. hanya jawab dua soalan mudah di FB Xpax.. http://apps.facebook.com/mtvworldstage/?sendpage=xpax , semoga berjaya ye kawan-kawan… jumpa korang disana.. πŸ™‚

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

43 Comments

  1. beb, kena redeem tiket tu segera ke?
    is it first come first serve or i’m guaranteed to get the passes bila da dpt confirmation tu so that i can pick up the tickets anyday before 28th?
    tolong reply k. really appreciate it. thanx! πŸ˜‰

  2. What is the specific address for the Ticket Hotlines dekat TTDI? Where about in TTDI? I have to redeem mine today πŸ˜€
    But I don’t know where’s the ticket hotline center or whatsoever

  3. hehehe…suka kan ko dpt tiket FREE..
    nanti jgn lupa ambik gmbr lagi yek..
    suka tgk zaid ambik gmbr..lawa2 sumer…
    oh kirim salam ngan penyanyi tu yek…hahaha

  4. Ticket Hotline – No.96b, 2nd Flr, Jln Burhanuddin Helmi, Tmn Tun Dr Ismail. You can call 03-77251177

    Call the Ticket Hotline office and discuss an arrangement with them.

  5. hello, wanna ask if i reload using my friend’s phone, then is it i must bring my friend’s phone to redeem the ticket ?

  6. orite bro @syahirul .. nanti kita jumpa kat sana ye.. Justkhai pun pergi yek?.. wahhh teringin nak jumpa korang nak minta ilmu…

  7. bro. nak tanya. aku dah top up. dahh dapat msg confirmation. tiket tuhh kena redeem segera atau bila bila sebelum 28/7? msg celcom cakap ‘WHILE PASSES LAST’ so aku takot lambat redeem tak dapat. mcm mana?

  8. @ lAl boleh lagi bro.. minggu depan saya akan upload satu post berkenaan #WorldstageMY kat blog ni dan cara nak menang tiket lagi.. πŸ™‚ stay tune..

  9. im gonna watch it at the xzone. yay! but what are the express lane? and berapa banyak tix celcom bagi eh? i dont want to Q up awal2 hahaha

  10. mtv worldstage ticket for sale! i have 8tickets. for serious buyers only. call/msg 0172909892

  11. I’m selling 2 MTV World Stage EXPRESS LANE passes for RM220 each. DM me (www.twitter.com/jiayu95) or email me at jia_yu_hong@hotmail.com.

    P.S. Please do not leave the subject title of the email empty or I might ignore it.

  12. i have ONE xzone pass left for sale
    sale for RM250…
    please hurry because someone else is offering me RM350 for the pass!
    email me at : hogsmeade89@gmail.com

    (make sure you type the exact email address)

  13. Hiya all πŸ™‚
    I’ve got 4 passes for this hype even!! Anyone interested in buying, Pls text me 012-3950406!! And I’ll do ring u asap. Thxx

  14. hye i got a mtv X zone pass for sale… RM400…. can nego… just email me… or sms me at 0133739045…. 1st come 1st serve basis… dun mis tis chance…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Terbaru dari

K-POP Dream Concert

μ•ˆλ…•ν•˜μ„Έμš”. NUFFNANG λ§λ ˆμ΄μ‹œμ•„ λ‚΄ K-POP λ“œλ¦Ό μ½˜μ„œνŠΈ 이뀄 κ²νŒ… 덕뢄에 -(Hello. Thanks
Kembali Ke Atas