Sotong Paul Pilih Spain Juara WorldCup 2010 (Video)

dalam Macam-Macam oleh

local teen dating site Baru je dapat video ni dari Youtube dan sotong Paul ni dah pun memilih Spain sebagai juara untuk WorldCup 2010 nanti. Huhu jangan percaya sangat nanti boleh terpesong akidah.. setakat nak suka-suka tu boleh la… lepas ni harga sotong melambung naiklah kat pasar.

chatten in nederland

nederland dating site

dating site for rich

datingsite voor belgie

Octopus oracle Paul chooses a mussel from a glass tank marked with a Spanish flag in the SeaLife Aquarium in Oberhausen, Germany, Friday, July 9, 2010. Paul predicts Spain will beat Holland and win the World Cup. (AP Photo/dapd, Roberto Pfeil)

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

5 Comments

  1. ala sumenya datang drpd Allah S.W.T.
    binatang pun berzikir kepada Allah S.W.T..
    cume manusia sahaja yg suke membuat andaian dan mudah percaya terhadap sesuatu yang hanya dicipta dan bukan Pencipta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*