I Just Love Good Smelling People

dalam Promo oleh

sign up dating site I Just Love Good Smelling People! Ya betul kata survey…. 100 markah diberikan untuk anda!!..  saya memang suka bau-bauan.. tapi tak sukalah bau busuk.. buat apa nak bau busuk… aku paling pantang kalau masuk lif kemudian ada bau yang tak menyenangkan.. maksud aku bau ketiak mashuuumm orang yang dalam lif tu… dia tak rasa malu ke orang pandang dan cakap pasal dia yang smelly burn tu?.. eeeee yakkksss..!! Pernah sekali tu motor aku rosak so terpaksalah aku pergi kerja naik pengangkutan awam (Bas)… aku ni memang jarang naik bas/teksi/LRT sebab aku tak suka nak berhimpit-himpit dengan orang awam.. bayangkanlah time pergi kerja boleh dikatakan semua wangi lagi… tapi bila time balik kerja pepaham je lah semua bau ada… bau wangi pagi tadi yang semerbak tu dah jadi bau haprakk bila ke petang… sebab tulah aku tak suka naik pengangkutan awam, aku sanggup bawa kereta sendiri ataupun naik motosikal je..

Kebersihan adalah keadaan bebas dari kotoran, termasuk di antaranya, debu, sampah, dan bau. Di zaman moden, setelah Louis Pasteur menemukan proses penularan penyakit atau infeksi disebabkan oleh mikroba, kebersihan juga berarti bebas dari virus, bakteri patogen, dan bahan kimia berbahaya. Kebersihan adalah salah satu tanda dari keadaan higiene yang baik. Manusia perlu menjaga kebersihan lingkungan dan kebersihan diri agar sehat, tidak bau, tidak malu, tidak menyebarkan kotoran, atau menularkan kuman penyakit bagi diri sendiri maupun orang lain. Kebersihan badan meliputi kebersihan diri sendiri, seperti mandi, menggosok gigi, mencuci tangan, dan memakai pakaian yang bersih. – Dipetik dari dame søker mann i Bodø Wikipedia bahasa Indonesia, ensiklopedia bebas

Me and Jojostruys.com ... dia sangat baik...

Sebab itulah aku akan sentiasa pastikan diri aku menjaga kebersihan dan keharuman sepanjang hari, tak mau bau-bau busuk.. aku nak diriku berbau wangi dan orang sekeliling aku pun berbau wangi. Walaupun aku gemuk dan kuat berpeluh.. tapi tak la berbau badan sebab aku gunakan  vrouw zoekt vrouw in Roosendaal amsterdam date ideas Adidas Action 3 teen meet site DEODORANT yang sentiasa menjadi peneman aku bila-bila masa.. untuk pengetahuan semua sebab apa aku suka pakai Adidas Action 3 Deodorant ni sebab ianya tahan bau wangi selama 24jam, harumannya memang wangi dan tahan lama, ia juga tidak melekit dan mengawal ketiak dari kebasahan bila waktu panas atau pun berpeluh. Selain itu ianya menyegarkan ketiak dan tiada keputihan yang melekat pada baju bila pakai dan yang paling penting tiada 0% alkohol .

ADIDAS ACTION 3 DEODORANT kesegaran dan keharumanya tiada tandingan.

So sebelum saya tak suka anda yang berbau busuk tu.. jadi baik anda dapatkan segera deodorant Adidas Acton 3 ini dipasaran.. memang wangi… sebelum tu sesiapa yang masih tak tahu Adidas Action 3 adalah Main Sponsor untuk program Project Alpha Season 2 yang bakal ditayangkan di http://projectalpha.com.my tidak lama lagi.

Kak Redmummy.com dan abang Yapthomas.com jangan marah ye... zaid belek-belek dalam hard disk terjumpa gambar ni... hehehe pinjam jap tau.. 😛

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*