DiGi Internet Unlimited Plan Paling Murah!

dalam Promo oleh

best and worst dating sites Kajian MCMC mendapati bahawa pengguna internet di Malaysia seramai 15,868,000 orang  pada tahun 2008 dan jumlah ini sedang meningkat sehingga tahun 2010. Internet banyak manafaat dan unsur positif jika penggunaannya untuk benda-benda yang baik, kita boleh mendapatkan pelbagai maklumat dan informasi terkini diserata dunia dengan hanya satu klik saja.

top free online dating websites Saya seorang pengguna internet tegar yang tak boleh dipisahkan lagi. Memang pantang diri saya kalau tak berakses internet sehari. Pastinya saya akan rasa tak sedap badan dan bagai nak demam kalau tak berinternet. Ia memang betul tak tipu ni… hari ini saya dah ada BlackBerry dan ianya memang memudahkan saya untuk berurusan di internet, klik-klik saja dah dapat apa yang saya nak..

redneck dating website Sebelum ini saya memang tak berapa suka melayari internet melalui handphone sebab caj yang dikenakan terlalu mahal dan tak setimpal dengan apa yang saya langgani. Kini tidak lagi! dengan adanya plan “DG Smart Plan for BlackBerry” saya dapat berinternet, melayari internet, memuat turun video dan lagu dari artis kegemaran saya, melayari laman video streaming, bermain online games dan macam-macam lagi dengan murah dan pelayaran yang pantas hanya RM58/bulan.

amor y amistad buscar pareja por internet Dengan penggunan download sebanyak 700kbps dan kelajuan upload sebanyak 200kbps serta penggunaan Quota sebanyak 3G sebulan sudah memadai untuk saya mengakses internet melalyi BlackBerry kesayangan saya ni. Memang pantas dan terbukti kelajuan melayari internetnya.

Sekiranya anda berminat sila layari http://www.digi.com.my/internet/3g/plan_rec.html dan pilih plan internet anda hari ini.

Pilih sama ada anda ingin menggunakan Prepaid atau Postpaid ?..

Pilih Smartphone untuk penggunaan internet tanpa had BlackBerry anda.!

Tanda pilihan berikut untuk penggunaan internet di BlackBerry anda… macam saya pilih semua sebab saya memang kaki internet 24jam tanpa henti..

Pilih berapa lama penggunaan internet seharian anda…

Dalam seminggu berapa hari anda melayari internet?..

Lihat dengan Plan DiGi juga anda akan menikmati kemudahan internet 24/7 dengan harga yang paling murah dan berpatutan… hanya RM58 sebulan, saya memang sukakan DiGi BlackBerry saya…jadi anda tunggu apa lagi.. dapatkannya sekarang…

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan DiGi Blackberry dan talian internet 24/7 tanpa had “DG Smart Plan for BlackBerry” sila layari laman ini http://www.digi.com.my/blackberry/index.do