Wacoal Sensuala Calendar Girl Launch Party @ Mist Club Bangsar (Cuci Mata 1)

dalam Blog oleh

far ingrossare il pene

sviluppatore del pene Semalam aku gi Mist Club kat Bangsar sebab dapat empat jemputan VIP untuk Wacoal Sensuala Calendar Girl Launch Party. Program ini adalah program carian 12 perempuan untuk menjadi cover calendar Wacoal Sensuala. PerhhHHh hebat siut party ni cuci mata aku seharian. Mula-mula sampai ingat aku sorang je melayu, rupanya ramai lagi yang dah terpesong hahahaah… hahah sekali sekala cuci mata apa salahnya… kalau korang dapat jemputan ni sah-sah pergi juga kan.. kan.. kan.. hehehehe…

allungare il pene chirurgicamente Okey meh aku jamukan korang dengan gambar-gambar tarian Pole dan penari dari So You Think You Can Dance 1  ini.. sambil tu boleh kita cuci mata… oh ye gambar-gambar ini hanya untuk mereka berumur 18 tahun keatas sahaja.. kalau dibawah umur sila buka entry lain.. kalau nak tengok gak.. sila dibawah bimbingan ibu bapa atau penjaga hehehehe…

dottore per il pene

pene grande e grosso

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

MONOLOG HATI : #0005

“Ilaahi lastu lilfirdausi ahla walaa aqwaa ‘alannaaril jahimi fahabli taubatan waghfir dzunuubi
Placeholder

MONOLOG HATI : #0003

“Hanya manusia yg bodoh that keep downgrading someone who try to change
Placeholder

MONOLOG HATI : #0002

“Aku tahu engkau sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah kau tak tahu”
Placeholder

MONOLOG HATI : #0001

Percintaan ada kalanya merumitkan. Bukan kerana tak ada manisnya dalam percintaan tu
Kembali Ke Atas