Orang Kajang Memang Terbaik!

Send SMS FREE! – Betul ni tak tipu..

dalam Macam-Macam oleh

ρινοπλαστικη θεσσαλονικη Hari ni bila aku jalan-jalan baca orang yang aku follow kat twitter, terjumpa En.Rjuna punya artiket.. cerita pasal sms free melalui website… waaaa canggih la software ni.. aku dah try memang berjaya .. lepas ni boleh la sms free kat awek… hehehe.. jimat sikit duit belanje..

akciós mellplasztika Software 1 (online sms) –  http://for-ever.us/

software ni boleh pakai secara online.. tak payah download-download... cuma masuk http://for-ever.us/ dan boleh menggunakan terus perkhidmatan sms ni.

een eigen datingsite beginnen Software 2 (Download) – http://www.mediafire.com/

download dulu software ni baru leh pakai..

annunci donne cercano sesso aku dah cuba kedua-dua perkhidmatan ni.. ternyata ianya berjaya… peringatan kepada semua dah nak menggunakan perkhidmatan ni.. JANGAN GUNAKAN UNTUK PERBUATAN JENAYAH, HASUTAN, SPAM, FITNAH, MENGUTUK, DAN SEBAGAINYA.. GUNALAH DENGAN BERHEMAH! AKU @ MOHDZAID.COM TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEGALA PERBUATAN KORANG… AKU DAH NASIHAT SO JANGAN BUAT YE.. GUNAKAN SECARA BERHEMAH!

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

15 Comments

  1. ermm…bende ni dah lama..dulu dah ada..tapi dlm setahun lebey je la laman web tu buat..then, die wt kena byr pulak…. =)

  2. info yang menarik..dl penah dengar juga benda2 ni..tapi lame2 kne bayar..so kalau sape2 yg dah lama or habis gne cube try bg tau ape pengakhiran perkhidmatan ni..

  3. bnyk trima kasih bang…sbnarnye aku lame dah nk cari benda yg boleh hantar sms ney tapi tak boleh …yang ney bru terbaik..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas