Saya Menang Samsung Corby @ Samsung Corby Carnival – Sunway Lagoon

dalam Blog/Diriku oleh

100 free dating site in usa

free dating site in australia Yahooo I win… i win…. We win…. go Orange team… we can do it…. inilah sorakkan kepada semua pemenang handpone Samsung Corby  di Samsung Corby Carnival yang berlangsung di Sunway Lagoon Extreme park petang tadi. Aku yang datang keseorangan mula-mula tu takut gak sebab tak biasa dan tak berapa kenal blogger-blogger yang hadir pagi itu. Semasa pendaftaran terjumpa bro Eyriqazz dan bro Jai (Teratakarmo) huhu nasib baik jumpa diorang, boleh borak-borak pasal blog. Aku dan bro Eyriqazz dapat team Orange.. bro Jai (Teratakarmo) pula dapat team merah jambu.. huhu jambu siut bro jai pakai baju tu.. macam azwana alia hahahaha jangan marah ye bro.. zaid gurau je…

Bro Jai dan Bro Eyriqazz melaram dengan baju team masing-masing, tapi bro jai bila pakai baju merah jambu tu nampak macam azwana alia la pulak... hehehehe im sorry...
My goodys.. ada baju team bewarna Orange, pen, dan voucher Samsung Corby RM100 ...

dating ukraine ladies Dalam pertandingan ini telah dibahagikan kepada 4 team, iaitu team Corby Orange, Team Corby Yellow, Team Corby Pink dan Team Corby White, Game pertama adalah pecah belon, hahaha macam mana pula main pecah belon ni?… setiap team perlu meniup belon mengikut warna team dan belon tersebut perlulah diikatkan di bahagian buku lali kaki, setiap team perlulah memecahkan belon setiap lawan, siapa punya belon yang meletup banyak dia kalah.. siapa yang banyak tinggal dia menang.. macam tu la permainannya…

sixthseal.com membincangkan sesuatu, mungkin strategi untuk kalahkan pihak lawan... hehehehe apa yang kelakarnya permainan belum pun mula belon dia dah dua kali meletup...
haaa macam ni la main dia... pemain perlu meletupkan belon pihak lawan... haaa cepat kak pijak..pijak... jangan pijak benda lain sudaa...
Inilah barisan team Orang iaitu team zaid,... semuanya handal-handal.. masa ni semua malu-malu lagi.. maklumlah baru berkenalan...
hoho yang baju orange tu nama dia Siok Hoon, baru je kenal dia.. dia ni ceria dan lawak-lawak gak hehehe... woit Siok Hoon u apa buat.. menari kaaa?... hahahah, dalam game ni Team kami adalah JUARA!! 50 markah untuk kami.. yahooo... so the next round is.. game Tarik Tali...
Sebelum main tarik tali.. kepten pasukan kami memberikan kata semangat.. huh aku kemain melopong mendengarnya.. hahah nak menang la katakan..
1...2...tarikkkkk... 1...2...tarikkkkk... tengoklah kemain bersemangat aku dan pasukan yang lain demi mengejar kejayaan.. 1...2...tarikkkkk... 1...2...tarikkkkk...
Hip..hip Hurrayyyyy... kami menang lagi...... 50 point to Orange team.... hahahah tengoklah badan masing-masing yang masuk tarik tali ni.. semangat-semangat... hehehe
Setelah selesai main tarik tali.. kali ni permainan Rock Climbing pulak... huhu yang ni aku tak main sebab tengoklah orang yang badan kurus pun tak boleh naik.. ni kan badan yang comel macam aku ni, lagi lah.. bikin panas je hahaha.. setiap peserta perlulah panjat tembok batu ni dan ambil satu belon sajaha... setiap team yang paling banyak belon yang dikutip dikira pemenang...
1..2...3 mula... haaaa peserta memulakan memanjat tembok batu... go orange... go orange...
nampak mudah..tapi cuba tengok... orang kurus pun belum tentu boleh buat... susah ooo...
Founder http://komuniti-blogger.com/ ... haaaaa pegang yang tu.., mungkin ini antara ayat yang sedang diungkapkan oleh bro Azree ni.. hehehe look macam cina tapi rupanya melayu hehhe.. keep in touch ye bro.., walaupun kami kalah dalam permainan rock climbing ni.. tak apa markah kami masih tinggi... so the next game is... Paint ball ... huhu...
Yooo... inilah ahli kumpulan yang berani mati untuk main paint ball ni... hoho tak banyak gambar yang di snappy masa paint ball ni... apa yang aku nak katakan.. kami adalah JUARA paint ball sekali gus dimahkotakan pemenang utama Samsung Corby ..