Yearly archive

2010

GPlusMY/Iklan

MY 2010 In Numbers – THANK YOU NUFFNANG

Tahun 2010 bakal menutup tirainya sebentar lagi dan hari ini bila aku masuk website NuffnangMY aku terbaca satu post terbarunya tentang 2010 In Numbers, Tahniah @NuffnangMY kerana anda telah berjaya mewujudkan satu komuniti khas untuk para blogger tanahair dan dunia bersatu bersama-sama tak kira bangsa dan agama. Banyak pengalaman indah dan best sejak aku bersama Nuffnang… Baca Lagi

Placeholder
Blog

Selamat Tahun Baru 2011 Dan Ini Summary Untuk Tahun 2010

  Selamat Tahun Baru 2011, lagi berapa jam kita akan meninggalkan tahun 2010, banyak kenangan disepanjang tahun 2010 yang aku lalui ada yang pahit ada yang manis dan ada yang separuh manis haha.. tiap-tiap tahun bila masuk tahun baru je mesti aku nak set satu azam.. tapi tiap-tiap tahun azam aku sama je iaitu nak… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Terminal Bersepadu Selatan – Bandar Tasik Selatan

Esok 1 Januari 2011 bermulalah operasi perkhidmatan bas Terminal Bersepadu Selatan – Bandar Tasik Selatan (TBS-BTS). Memang canggih dan baru lagi terminal bus ni, lepas ni jalan-jalan kat sekitarnya mungkin mengalami sedikit kesesakan agaknya. Terminal  ni ada enam tingkat dan dibangunkan di atas tanah seluas 19.6 hektar, dan ia dilengkapi dengan 55 platform bas, 150… Baca Lagi

Placeholder
Macam-Macam

Terima Kasih Perdana Menteri

Terima kasih Perdana Menteri kita Datuk Seri Najib Razak sebab bagi cuti hari ini 31 Disember 2010 sebagai cuti umum semperna kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan pada kejohanan Piala AFF Suzuki 2010. Memang aku dah agak dah PM kita mesti bagi satu hari sebagai cuti umum khas untuk rakyat Malaysia bercuti dan beriadah bersama… Baca Lagi

Placeholder
Konsert

Tune Talk Rock The World 10 (Gambar)

Ahad lepas 26-Disember-2010 bertempat di tempat letak kereta Stadium Bukit Jalil, ada konsert Rock The World yang dibawakan khas oleh Tune Talk. Fuhhhh memang jam giler jalan nak kesini, tambahan pula dalam waktu yang sama ada perlawanan bola sepak Piala AFF Suzuki antara Malaysia dan Indonesia lagilah bertambah jam,… tapi disebabkan aku peminat Rock The… Baca Lagi

Placeholder
Promo

Senarai Finalis Raja Lawak Musim Ke 5

Wahh tak sabar nak tunggu Raja Lawak musim ke 5 ni kan.. tak lama je lagi kat Astro Prima akan berlangsungnya program yang telah 4 tahun menceriakan hujung minggu kita dengan bakat-bakat lawak anak tempatan. Program Raja Lawak ini sememangnya sangat bagus dan dapat mengeratkan kekeluargaan dan antara satu sama lain.. okey insyaallah aku akan… Baca Lagi

1 2 3 58
Kembali Ke Atas