Happy Tree Friends – Lawak Ganas

dalam Cinta/Macam-Macam/Video oleh

xtrasize in der apotheke Happy Tree Friends adalah siri kartun Flash oleh syarikat Mondo Mini Shows dan dicipta oleh Kenn Navarro, Aubrey Ankrum dan Rhode Montijo. Siri Kartun ini telah menjadi satu fenomena di internet yang popular sejak penampilan pertamanya. Walaupun ia merupakan siri kartun dan banyak watak-watak comel dan kebudak-budakkan, tetapi ia tidak sesuai untuk ditonton oleh kanak-kanak, kerana hampir semua episod siri kartun ini menampilkan aksi-aksi pembunuhan yang mengerikan, kesakitan dan darah.

wie groß Penis Siri Kartun Happy Tree Friends merupakan siri kartun yang paling saya gemari, walaupun mempunyai banyak adegan ganas dan tak sesuai untuk kanak-kanak menonton. Sudah lama saya mengetahui siri kartun ini dan hari ni saya tak ada apa-apa cerita nak diletakkan didalam blog ini. Jadi apa salahnya saya berkongsi kepada anda video-video cerita Happy Tree Friends ni untuk tontonan semua, ingat video ini untuk tontonan 13tahun keatas sahaja, bimbingan ibu bapa adalah dialu-alukan hehehe macam tengok wayang la pulak.

brustvergrößerung ohne op

pille die größere brust macht

wie mein Penis riesig zu machen

http://www.happytreefriends.com/

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

8 Comments

  1. ok la happy tree friend ni tapi kalo katun ganas2 ni aku lg minat katun south park.. highly recommended drpd aku utk korg gi layan cite south park..

  2. alhamdulillah siri kartun sekarang sudah lebih baik dari segi visual tapi dari segi cerita banyak yang menurun kecuali One Piece

  3. I have noticed you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month
    because you’ve got hi quality content. If you want to know how to
    make extra bucks, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

  4. I have checked your page and i’ve found some duplicate content,
    that’s why you don’t rank high in google, but there is a tool that can help you to
    create 100% unique content, search for: Boorfe’s tips unlimited content

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas