Yearly archive

2009

Placeholder
Blog

Astro B.yond Rasai Pengalaman Sebenar!

Tahukah korang yang Astro sudah melancarkan sistem High Definition atau definisi tinggi (HDTV) yang pertama di Malaysia iaitu Astro B.yond?… haaaa mesti ramai yang dah tahukan… ok aku nak cerita sikit kepada sesiapa yang masih tertanya-tanya apa itu HDTV dan Astro B.yond, aku memang nak ambik pun Astro B.yond ni tapi nak kene beli tv… Baca Lagi

Placeholder
Diriku

Selamat Tahun Baru 2010

Selamat tahun baru 2010 kepada semua kengkawan, terima kasih lah kat korang yang masih sudi masuk blog aku yang tak seberapa ni, masuk tahun 2010 ni genaplah 3 tahun aku menulis blog, macam-macam komen yang aku dapat, ada komen yang baik ada komen yang menghentam, ada yang mengutuk, ada yang suka… semua tu asam garam… Baca Lagi

1 2 3 44
Kembali Ke Atas