Selasa yang membosankan

dalam Uncategorized oleh

vurdering av datingsider Aduh 3 hari cuti rasa sekejap je. Hari ni Selasa 20/05/2008, dah la bangun lambat sampai kerja pun lambat. Nasib baik punch card machine kat tempat kerja aku ni diorang tengah upgrade, jadi semua kehadiran dan keluar masuk pekerja tak di rekod hehehehe. Aku bawak laptop ke tempat kerja hari ni. Ingat nak try WirelessKL yang baru beroperasi kat Kuala Lumpur ni. Tapi nasib aku tak baik wireless ni masih tak capai di tingkat 4 bangunan Podium Plaza Berjaya Jalan Imbi ni. Jadi aku seperti biasa duduk kat office ni dengan penuh kebosanan. Siapa-siapa yang duduk area KL bolehlah cuba wireless Wimax ni, tempoh percubaan percuma selama 2 tahun. Sesiapa berminat boleh masuk http://www.wirelesskl.com dan daftar sebagai ahli disana.

how do girls flirt Lepas lunch pulak aku pergi kedai motor nak repair motor Honda Wave yang bawak aku gi tempat kerja ni… huh kritikal sungguh kerosakkan motor aku ni. Rantai putus, brek dah haus, lampu depan belakang rosak. Time aku tak berduit ni la dia nak buat hal. Tapi keselamatan punya pasal aku redha la terpaksa pakai duit belanja minggu depan. Waaaaaa gaji dah la lambat lagi. So terpaksa la aku ikat perut tak makan.

best dating sites for geeks Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

kvinna söker kvinna i Uddevalla Your email address will not be published.

best dating sites review

*