Sg. Congkak

dalam Uncategorized oleh

donna cerca uomo Reggio di Calabria huhu semalam semperna cuti ahad, aku dan kawan-kawan abiskan masa mandi manda dekat sungai congkak kat Hulu Langat. Rumah aku ngan Sg. Congkak ni tak la jauh pun so ari-ari aku leh mandi kat sini… so sesiapa yang datang Langat dan nak mandi kat Sg. Congkak ni leh la contact aku… leh kita mandi sama-sama hehhehe….

coppia cerca uomo Messina sgcongkak

uomo cerca donna Ancona Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

1 Comment

Leave a Reply

donna cerca uomo Viareggio Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.