Sg. Congkak

dalam Uncategorized oleh

gratis norske dating sider huhu semalam semperna cuti ahad, aku dan kawan-kawan abiskan masa mandi manda dekat sungai congkak kat Hulu Langat. Rumah aku ngan Sg. Congkak ni tak la jauh pun so ari-ari aku leh mandi kat sini… so sesiapa yang datang Langat dan nak mandi kat Sg. Congkak ni leh la contact aku… leh kita mandi sama-sama hehhehe….

største datingsider sgcongkak

to go dating site Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

1 Comment

Leave a Reply

par søger par I Støvring Your email address will not be published.

*